Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο περιστατικό: Παιδί λιποθύμησε περπατώντας για το ανάκτορο των Αιγών

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η επίσκεψη στο ανάκτορο των Αιγών για ένα μικρό παιδί, που την προηγούμενη Πέμπτη καθώς ανηφόριζε με τον πατέρα του τον κλειστό δημόσιο δρόμο που οδηγεί στο ανάκτορο των Αιγών στη Βεργίνα, έπεσε λιπόθυμο. Ευτυχώς, ο πατέρας ήταν γιατρός στο 
επάγγελμα και κατάφερε να συνεφέρει το παιδί. Όμως, η ιστορία δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, ο πατέρας απευθύνθηκε στο προσωπικό φύλαξης ζητώντας το όνομα του αρμοδίου για το κλείσιμο του δρόμου που οδηγεί στο ανάκτορο! Τελικά, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη, λες και κάποιο... αόρατο χέρι τοποθέτησε το μπλόκο που βλέπετε και στη φωτογραφία. Παρόλα αυτά, ο πατέρας του παιδιού είναι αποφασισμένος να μην παρατήσει την υπόθεση και ήδη κινείται νομικά.

Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία
Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει απασχολήσει μέχρι και το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, καθώς δεν υπάρχει καμία απόφαση ούτε από τον Δήμο, ούτε από την Τροχαία που να απαγορεύει την κυκλοφορία των ΙΧ. Το αποτέλεσμα είναι, εκατοντάδες κόσμου κάθε μέρα εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, να ανεβαίνουν πεζοί μια ανηφορική διαδρομή περί τα 800 μέτρα, δίχως καμία πρόνοια για σκιά ή χώρο ανάπαυσης.

Και το ερώτημα είναι απλό; Ποιος μπορεί και κλείνει έναν δημόσιο δρόμο με το "έτσι θέλω"; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ