Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώνεται απόψε η Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι Νάουσας

Με ποντιακό γλέντι, δωρεάν κεράσια και χαβίτς με μαντσίρα!
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες η διήμερη γιορτή κερασιού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», με αφορμή την προσπάθεια προβολής ενός από τα δύο βασικά αγροτικά προϊόντα του

χωριού. Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Α.Σ. Ροδοχωρίου για να απολαύσει, όχι μόνο ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι με τον Στάθη Νικολαϊδη και τον Άκη Σιαμίδη στο τραγούδι και τους Γιώργο Ατματσίδη, Δημήτρη Φουντουκίδη και Κώστα Ζώη στη λύρα, στα πλήκτρα και στο νταούλι αλλά και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Ροδοχωρίου που άνοιξαν τη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς.
Απόψε, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2018, η Γιορτή Κερασιού συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στον ίδιο χώρο, με μουσική, τραγούδι και χορό και φυσικά δωρεάν κεράσια και χαβίτς με μαντσίρα (γιαούρτι). Στην είσοδο θα υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο των 2€, ενώ τα μικρά παιδιά θα  εισέρχονται δωρεάν.



Τη βραδιά απόψε πλαισιώνουν καλλιτεχνικά:

Τραγούδι: Στέργιος Ζιμπιλιάδης, Τάσος Παρχαρίδης, Στάθης Τσαϊρίδης
Λύρα: Νίκος Κοκκινίδης
Πλήκτρα: Γιώργος Φουντουκίδης
Νταούλι: Παναγιώτης Καρυπίδης
Κωνσταντίνος Ιμβριώτης
Αγγείο: Γιώργος Βέργος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ