Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουρείο «Κρομλίδης Παρασκευάς» στη Βέροια: Το κλασσικό συναντά το μοντέρνο

Κούρεμα 5€ - Ξύρισμα 5€
Κονίτσης 30, Βέροια
Το όνομα Παρασκευάς Κρομλίδης οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε συνδέσει με τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας. Έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του λαϊκού και ποντιακού ρεπερτορίου, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Ημαθίας. Ο Παρασκευάς Κρομλίδης όμως έχει και ένα δεύτερο ταλέντο, αυτό της κομμωτικής, που εξασκεί εξίσου πετυχημένα, διατηρώντας το δικό του κουρείο στο κέντρο της Βέροιας
Ο Παρασκευάς κατάφερε να συνδυάσει τις δυο μεγάλες τους αγάπες και θεωρείται «καλλιτέχνης» και στην κομμωτική, αφού έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει το δικό του φανατικό ανδρικό κοινό, κάθε ηλικίας. Που θα βρείτε το κουρείο του; Στην οδό Κονίτσης 30, δίπλα από τα Αστικά ΚΤΕΛ Βέροιας. Θα απολαύσετε σπέσιαλ κούρεμα και ξύρισμα και σε εξαιρετικές τιμές, αφού κοστίζουν μόνο 5€! Τώρα στο ερώτημα αν τραγουδάει όταν κουρεύει; Αυτό θα το ανακαλύψετε μόνο αν τον επισκεφθείτε στο χώρο του κουρείου!

Κουρείο Κρομλίδης Παρασκευάς
Κοντίστης 30, Βέροια
facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ