Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, αυτή είναι η πιο σέξι Βεροιώτισσα!

Διαφωνεί κανείς;
Μπορεί να μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά, από διάφορες selfies που δημοσίευε στα social media, οι οποίες έγιναν αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο, καθώς μόνο προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Όχι πως έχουμε κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως. Η εν λόγω
Βεροιώτισσα που στην διπλανή φωτογραφία την βλέπετε να ποζάρει μπροστά στον φακό με φόντο το απέραντο γαλάζιο, εκτός από τις μεγάλες πασαρέλες που ονειρεύεται, δηλώνει και fashion blogger, μία από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν τελευταία αλλά καμία δεν έχει τα σωματικά… προσόντα της!

Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική Αθηνά Βαφείδου, η οποία για μια ακόμα φορά, τρελαίνει το διαδίκτυο με την σούπερ σέξι εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Είναι θεά κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και ισούται με 1000 λέξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ