Quantcast

http://picasion.com/

Μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία από όλη την Ελλάδα προς Βεργίνα

Η μηχανοκίνητη πορεία που ετοιμαζόταν στη Βέροια στις 9 Ιουλίου, ημέρα διοργάνωσης του συλλαλητηρίου στη Βεργίνα, μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω κακών καιρικών συνθηκών και της παρ' ολίγον ματαίωσης και του συλλαλητηρίου, άναψε όμως τη «φλόγα» για επόμενες
διοργανώσεις. Μοτοσυκλετιστές, Club Αυτοκινήτων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αγρότες, Κοινωνικοί και Εκκλησιαστικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουν την πρώτη Πανελλήνια Μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία, με τελικό προορισμό τη Βεργίνα.

Με το σύνθημα «Γράφουμε χιλιόμετρα, γράφουμε ιστορία», μηχανές, αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά και κάθε είδους μηχανοκίνητο όχημα, θα ξεκινήσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα συνενώνονται σε προκαθορισμένα σημεία και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη προς τη Βεργίνα, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Η διοργανωτές έχουν δημιουργήσει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε για συμμετοχή και πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ