Quantcast

http://picasion.com/

Μανιάτης από Βέροια για κυβέρνηση, Κλεισθένη, Μακεδονικό και... εκλογές

Σφοδρή πολιτική κριτική εξαπέλυσε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης. Ο πρώην υπουργός, με αφορμή την πολιτική ομιλία που θα πραγματοποιήσει η Φώφη Γεννηματά στις Σέρρες, εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου στο
Δημαρχείο της Βέροιας, μαζί με το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής Στέφανο Παραστατίδη. Εκεί είχαν συνάντηση με τοπικά στελέχη από την Ημαθία, ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μανιάτης επισήμανε πως πλέον οδεύουμε από το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα στο τέταρτο μνημόνιο Τσίπρα και έκανε πρόβλεψη ότι τα πλεονάσματα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση μέχρι το 2060, τελικά δεν θα επιτευχθούν. 

Για την ψήφιση του «Κλεισθένη» τόνισε πως χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία να αποκτήσει η Ελλάδα ισχυρές περιφερειακές και τοπικές κυβερνήσεις. 

Για το Μακεδονικό ζήτημα είπε ότι το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει την συμφωνία των Πρεσπών, γιατί δημιουργεί πληγές και ενισχύει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων. 

Καταλήγοντας, ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και υποστήριξε πως το κόμμα του θα στηρίξει όλους τους πετυχημένους δημάρχους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ