Ξεκίνησε το "λίφτινγκ" στην καρδιά της Βέροιας - Δείτε φωτογραφίες

Kομπρεσέρ, φαγάνες και σκαπτικά μηχανήματα στο κέντρο της πόλης
Άναψαν τις μηχανές και έπιασαν τα εργαλεία ανά χείρας οι υπάλληλοι του δήμου και της τεχνικής εταιρίας που ανέλαβε τις εργασίες ανακατασκευής τμήματος του εμπορικού πεζόδρομου στην καρδιά της Βέροιας. Η
Προφήτου Ηλία και Παναγή Τσαλδάρη θα αλλάξουν μορφή το επόμενο διάστημα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αποξήλωσης πεζόδρομου που είναι καλυμμένος μέχρι σήμερα με τσιμέντο. Το συγκεκριμένο σημείο πρόκειται να αποκτήσει "νέο πρόσωπο", αφού η εικόνα του θα είναι πλέον ομοιόμορφη με το υπόλοιπο κέντρο.  

Συγκεκριμένα η σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή Τμήματος Πεζοδρόμου Εμπορικού Κέντρου» που υπογράφτηκε στις 10 Ιουλίου 2018 περιλαμβάνει την αποξήλωση του τσιμεντοστρωμένου τμήματος και την αντικατάστασή του με κυβόλιθους. Προβλέπεται επίσης αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του συγκεκριμένου τμήματος.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής αναμένεται να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του αστικού κέντρου, διευκολύνοντας την εμπορική δραστηριότητα και τη διέλευση των πεζών.

Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου, και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «ΠΑΣΙΔΗΣ Α & ΣΙΑ Ε.Ε.». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ