Quantcast

http://picasion.com/

Καραμίχος: «Έκανα λάθη στο πρώτο μου παιδί»

Για την πολυαγαπημένη του οικογένεια, αλλά και τον «ταξιδευτή» γιο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε περιοδικό ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης, με την σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έκρυψε πως κατά το παρελθόν έχει κάνει λανθασμένες επιλογές ως
γονέας και ότι του αρέσουν πολύ τα ταξίδια μαζί τον γιο του. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο «Down Town».

Έχεις κάνει μια νέα οικογένεια στην Αμερική. Αυτή είναι η νέα σου σταθερά; 

«Δεν είναι καθόλου σταθερά. Δεν ξέρω εκ των προτέρων πού καταλήγουν οι καθημερινές μου επιλογές, για τον εαυτό μου ή για το ανήλικο παιδί μου, και οι περισσότερες ανθρώπινες επιλογές είναι επικίνδυνες, συχνά σαρκοφαγικές. Τώρα συζητάμε, για παράδειγμα, αν θα γυρίσουμε στην Ευρώπη. Ο μικρός έχει ήδη το σαράκι του ταξιδευτή. Αν τον δεις, χαιρετάει τα αεροπλάνα. Είναι στο «πότε θα φύγουμε», όπως όταν ήμουν εγώ μικρός. Σκαρφαλώνει στα μονόζυγα και στα δέντρα και μιλάει στα ζώα, ενώ μεγαλώνει ως επί το πλείστον σε μεγάλες πόλεις»

Ποια είναι τα λάθη από το πρώτο παιδί που δεν θα επαναλάβεις στο δεύτερο;


«Έκανα άπειρα λάθη στο πρώτο παιδί. Πολλές λάθος επιλογές. Και έπειτα από χρόνια φαντάζομαι ότι θα λέω το ίδιο για το παρόν. Δεν γίνεται να μην κάνεις λάθος επιλογές ως γονιός. Γιατί κινείσαι μέσα στην άγνοια», λέει ο ηθοποιός στο «Down Town».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ