Quantcast

http://picasion.com/

Το καλοκαίρι στο Άλσος συνεχίζεται - Δείτε τι ακολουθεί μέχρι το Σεπτέμβριο!

Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Ασλανίδου, Τσαχουριδαίοι, Μέλισσες, Στρουμφάκια, Ραπουνζέλ, Σταχτοπούτα...
Όλοι θα περάσουν φέτος το καλοκαίρι από το Άλσος! Το καλοκαίρι επέστρεψε επιτέλους στη Βέροια και μαζί του και τα καλοκαιρινά βράδια στο θέατρο Άλσους, που ήδη έχει αρχίσει να υποδέχεται

κοινό κάθε ηλικίας, για κωμικές παραστάσεις, αρχαίες τραγωδίες, παιδικά θέατρα και συναυλίες. Σειρά απόψε έχουν οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, ενώ η συνέχεια έχει άλλες 5 παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και 5 συναυλίες.


 

Η Πρωτοψάλτη με τον Ξαρχάκο, η Γαλάνη, τα αδέλφια Διονυσίου, τα δικά μας αδέλφια Τσαχουρίδη, η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου, οι πολύ pop Μέλισσες... ακόμα και τα ίδια στα Στρουμφάκια, η μακρομαλλούσα Ραπουνζέλ και η Σταχτοπούτα, αλλά και μια σειρά παραστάσεων θα επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι τη Βέροια... Και όταν λέμε καλοκαίρι, εννοούμε το νέο παρατεταμένο καλοκαίρι, που αφού άργησε να έρθει, θα μας βρει να ανεβοκατεβαίνουμε στο Άλσος μέχρι και τον Σεπτέμβη! Δείτε το πρόγραμμα στο θέατρο Άλσους και καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ