Quantcast

http://picasion.com/

Γέμισε με καλλιτέχνες το «Στάσου Μύγδαλα»

Μια πολύ όμορφη καλλιτεχνική παρέα συναντήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Στάσου Μύγδαλα». Μια πλειάδα καλλιτεχνών που εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Voice City» γευμάτισαν λίγες ώρες πριν την μεγάλη εμφάνισή τους στο μαγαζί της Έλλης. Στην διπλανή
φωτογραφία απεικονίζονται οι τραγουδίστριες Δώρα Βρανά, Μαρία Τζινέρη, Σοφία Αρβανιτίδου, Αναστασία Βασιλειάδου και οι τραγουδιστές Τάσος Σιδηρόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου. Την παρέα εξυπηρέτησε και σέρβιρε η πάντα ευγενική και πρόσχαρη Λίζα Αποστολίδου.

Όπως είναι λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις καλλιτεχνικές εξελίξεις, με τους ερμηνευτές να ανταλλάσσουν απόψεις για την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού. Άπαντες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα του φαγητού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ, όπου αναμένεται μια εκρηκτική βραδιά, με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ