Quantcast

http://picasion.com/

Υπέγραψε στον Φίλιππο ο Παπαδόπουλος

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο για ένα χρόνο. Ο 25χρονος αθλητής (14/5/1993) με καταγωγή από το Αιγίνιο είναι παλιός γνώριμος της ομάδας μας, καθώς είχε αγωνιστεί σε
αυτήν και την σαιζόν 2016-17 στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής. Ο ύψους 2.08 center την προηγούμενη σαιζόν, ταυτόχρονα με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αγωνίστηκε σε 23 αγώνες στον Βόρειο Όμιλο της Β´ Εθνικής με την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, σκοράροντας κατά μέσο όρο 5,3 πόντους ανά παιχνίδι.

«Καλωσορίζουμε τον Νίκο Παπαδόπουλο εκ νέου στην οικογένεια του Φιλίππου και την πόλη της Βέροιας και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ