Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υφαντίδου: «Όσο λιγότερο παλεύεις με το... θηρίο, το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό»

Για τα ανάμικτα συναισθήματα που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων της Θεσσαλονίκης μίλησε η Σοφία Υφαντίδου. Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια, η οποία για μια ακόμη φορά «σκαρφάλωσε» στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου τόνισε πως η επιθυμία της στο Έπταθλο πραγματοποιήθηκε
και ότι το χάρηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε πως όσο λιγότερο παλεύεις με το... θηρίο, το αποτέλεσμα θα έρθει απρόσμενα και θα είναι πιο γλυκό. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της:

«Ότι επιθυμούσα σε αυτό το Έπταθλο πραγματοποιήθηκε. Το χάρηκα και πέρασα καλά γιατί βρέθηκα ξανά με τους συναθλητές και συναθλήτριες μου και κυρίως τερμάτισα υγιής. Ήταν ένα όμορφο διήμερο και τελείωσε με μία πρώτη θέση στο Έπταθλο γυναικών. Φυσικά ακόμα παίρνω μαθήματα, όπως πήρα και από αυτό τον αγώνα. Μπορεί το σώμα να μην ήταν προετοιμασμένο προπονητικά για κάτι τέτοιο, αλλά του έδωσα τον χρόνο που χρειαζόταν για να αναρρώσει μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και αυτό μου το ανταπέδωσε με μια πολύ αξιοπρεπή επίδοση. Και φυσικά, όσο λιγότερο παλεύεις με το θηρίο, όσο πιο πολύ το χαίρεσαι, το αποτέλεσμα θα έρθει απρόσμενα και θα είναι πιο γλυκό...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ