Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Φωτιάδης, η ιστορική «Βασίλισσα» και η... Σφηκιά

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του ΓΑΣ Βέροια στην «Εληά» τον λόγο πήρε ο Βασίλης Φωτιάδης. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε για όλα αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» και δήλωσε αισιόδοξος
για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Άσκησε σφοδρή κριτική για τα λάθη που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση και κατέληξε με μια ατάκα που προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκομένους.

«Δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να δεχθούμε η Βέροια να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα. Δεν θα το επιτρέπαμε ποτέ να παίζει με αντίπαλους το Δάσκιο και την Σφηκιά, χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τις δύο αυτές ομάδες» κατέληξε ο έμπειρος παράγοντας.

1 σχόλιο:

  1. Τί προσπαθείς να συγκρίνεις την πόλη με τα χωριά, αυτογελοιοποιήσε ή έχεις την εντύπωση πως είσαι καμιά ξεχωριστή ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ