Γίνε εθελοντής στο Seli Mountain Running

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα «Seli Mountain Running» προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, τα μέλη και φίλους τοπικών φορέων και Συλλόγων που σχετίζονται με τον δρομικό αθλητισμό και τον πολιτισμό, να δηλώσουν την εθελοντική τους συμμετοχή στην διοργάνωση που θα
διεξαχθεί στις 18 και 19 Αυγούστου 2018. Οι υπηρεσίες εθελοντών που θα χρειαστούν είναι κριτές διαδρομής, στους σταθμούς τροφοδοσίας, στην τροφοδοσία του σαλέ και στο πάστα-πάρτυ. Αναλυτικά οι υπηρεσίες:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Κριτές διαδρομής: θα χρειαστούν μέσα στην διαδρομή των μονοπατιών του δάσους των πριονιών. Κατά προτίμηση να δηλώσουν άτομα που έχουν μηχανή enduro η αυτοκίνητο 4Χ4, σε διαφορετική περίπτωση θα τους μετακινήσουν οι υπεύθυνοι διαδρομής.

Σταθμοί τροφοδοσίας: Οι σταθμοί τροφοδοσίας είναι 5 και σε κάθε σταθμό θα χρειαστούν τουλάχιστον 6-8 άτομα μαζί με τον υπεύθυνο τροφοδοσίας (δείτε την προκήρυξη στην παράγραφο "Σταθμοί τροφοδοσίας"). Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να δηλώστε παρέες 6-8 άτομα για έναν σταθμό.


Το Σάββατο 18/8 και την Κυριακή 19/8 θα χρειαστούν εθελοντές κατά προτίμηση γυναίκες για τους μπουφέδες εδεσμάτων την Κυριακή και για το πάστα-πάρτυ για την τροφοδοσία των δρομέων στο σάλε Βέρμιο το Σάββατο.


Ο κάθε εθελοντής θα παραλάβει από την διοργάνωση δωρεάν αμάνικο φλισάκι-ζακετάκι με κουκούλα το οποίο θα είναι υποχρεωμένος να φορέσει κατά την διάρκεια των αγώνων. Γι' αυτό παρακαλώ όσοι έχετε εθελοντικό ενδιαφέρον να το δηλώσετε σύντομα αναφέροντας και το μέγεθος της αμάνικης ζακέτας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ mail του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ : syldrover@gmail.com

Δηλώνοντας τα εξής στοιχεία:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΗΛΙΚΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - email
το ενδιαφέρον σας για το σημείο υπηρεσιών
μέγεθος αμάνικης ζακέτας (S-M-L-XL κλπ)
εάν έχετε enduro μηχανή η αυτοκίνητο 4Χ4 και θα το χρησιμοποιήσετε κατά την μετακίνηση σας στο δάσος. 


Αν είστε παρέα και θέλετε να δηλώσετε για έναν σταθμό τροφοδοσίας δηλώστε μαζί.
Επίσης, δηλώστε εάν ενδιαφέρεστε να είστε στην διοργάνωση εθελοντές και το Σάββατο και την Κυριακή ή μια από τις 2 ημέρες (και ποια ημέρα).

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σε περίπτωση που ο αριθμός των δηλώσεων ξεπεράσει τον αριθμό των απαιτούμενων εθελοντών είναι προφανές ότι οι υπόλοιποι δεν θα κληθούν. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και Γενικός υπεύθυνος της διοργάνωσης
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τηλ: 6972240184
email: syldrover@gmail.com
προσωπικό email: yianiska@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ