Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των κουνουπιών στο δήμο Βέροιας

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα βρεθεί τη μεσημέρι της Τετάρτης 1 Αυγούστου 2018 στο Δημαρχείο Βέροιας, προκειμένου να ενημερώσει τους Προέδρους των Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, για
την αντιμετώπιση της απειλής από τα κουνούπια. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, θα είναι ανοιχτή και καλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι φορείς ή ομάδες πολιτών επιθυμούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

Όπως αναφέρει και ο δήμος Βέροιας στην πρόσκληση που δημοσίευσε, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κατά το πρόσφατο διάστημα με τις βροχοπτώσεις και την έντονη υγρασία, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά επείγουσα και η κινητοποίηση και συνεργασία όλων είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ