Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν κλαδιά στην Ανοίξεως και ξέχασαν να τα μαζέψουν

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης του veriotis.gr, στο ύψος περίπου των οδών Μπιζανίου και Κονίτσης, δίπλα στο Κάστρο. Όπως μας ανέφερε, εδώ και μια εβδομάδα, κάποιος έχει κόψει κλαδιά, προς αποψίλωση της έντονης βλάστησης που επικρατεί στο σημείο αλλά... ξέχασε να τα
απομακρύνει. Πριν από λίγο καιρό έγινε σύσταση στους πολίτες από το δήμο, λόγω θερινής περιόδου, να προβούν στην αποψίλωση της έντονης βλάστησης από τα οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους ιδιοκτησίας τος τους, καθώς είναι εστίες μόλυνσης, αιτία ύπαρξης τρωκτικών και φιδιών.



Δηλαδή τα κομμένα χόρτα δεν αποτελούν εστίες μόλυνσης και «φωλιά» τρωκτικών και φιδιών; Μια εβδομάδα τώρα, έχουν ξεραθεί τελείως και αποτελούν και κίνδυνο για πυρκαγιά. Δε φτάνει μόνο να τα κόβουμε, πρέπει να τα απομακρύνουμε κιόλας, αλλιώς... δώρον άδωρον!


1 σχόλιο:

  1. Από πουθενά δε τα μάζεψαν όπου έκοψαν, όχι μόνο από την Ανοίξεως αλλά και από τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ