Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκόρπισαν γέλιο και κέρδισαν χειροκρότημα οι «Εκκλησιάζουσες» στο κατάμεστο θέατρο Άλσους

Η παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, μια από τις εμβληματικότερες πολιτικές σάτιρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ταξίδεψε χθες μέχρι τη Βέροια και ανέβηκε στο θέατρο Άλσους, που ηθοποιοί και συντελεστές το αντίκρισαν κατάμεστο. Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας
ανέβασε στη σκηνή έναν θίασο 27 ατόμων, νέων και βετεράνων ηθοποιών, ακόμα και την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας! Μια τρίωρη σχεδόν παράσταση με εξαιρετικές -και όχι μόνο των πρωταγωνιστών- ερμηνείες, διασκευασμένα ελληνικά τραγούδια κάθε είδους, τοπικά γλωσσικά ιδιώματα, ατάκες από ελληνικά δημοφιλή σίριαλ αλλά σεβασμό στο Αριστοφανικό κείμενο.



Η Μακεδόνισσα επαναστάτρια με τη σημαία της Μακεδονίας στη σκηνή με το «Μακεδονία Ξακουστή», σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, όσο και η εμφάνιση έκπληξη των ποντίων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και τον Κρητικών του συλλόγου Ημαθίας επί σκηνής, που ξεσήκωσαν το κοινό.
Το βεροιώτικο κοινό απόλαυσε την παράσταση, διασκέδασε και στο τέλος καταχειροκρότησε όλους τους ηθοποιούς παρατεταμένα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ