Μήνυμα Εθνικής συσπείρωσης για την Μακεδονία και τους απανταχού της γης Έλληνες

Του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη
Ελληνίδες, Έλληνες, Η κυβέρνηση παραπέμπει "ad calendas graecas" το δικαίωμα ψήφου των απανταχού της γης Ελλήνων ομογενών, την στιγμή που ετοιμάζει νέες «ελληνοποιήσεις», αντίστοιχες με αυτές των εκλογών του 2.000. Σας καλώ και σας
παρακαλώ να ενώσουμε μαζί την φωνή μας, υπογράφοντας όλοι μας στο να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ψήφου στους ομογενείς μας, που είναι αγνοί πατριώτες και σκέφτονται πάνω από όλα το έθνος μας και όχι τα κομματικά «παιχνίδια» των, εκάστοτε, κυβερνώντων. Πόρτα-πόρτα λοιπόν ας μαζέψουμε υπογραφές, τόσο για την ψήφο στους ομογενείς, όσο και για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαράδεκτη εθνικά συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.
Καλώ και παρακαλώ:

Όλα τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, την ΠΕΔΕ και την ΚΕΔΕ, να πρωτοστατήσουν στην συλλογή των υπογραφών.

Καλώ και παρακαλώ τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς , τις εφημερίδες και όλες τις ανεξάρτητες, πατριωτικές φωνές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλουν την πρόταση συλλογής υπογραφών, τις οποίες θα αποστείλουμε στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μαζί με τα συλλαλητήρια, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στο να εκφραστεί η λαϊκή βούληση των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Το «Κοινό των Απανταχού Ελλήνων» ξεκινά άμεσα την συλλογή υπογραφών.

Είναι ιερό μας καθήκον.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Σ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ

2 σχόλια:

  1. Εύγε και θερμά συγχαρητήρια στους αξιωματικούς μας! Για τις πρωτοβουλίες τους!

    ΜΙΛΗΟΘΩΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὁ συνταξιοῦχος πρῴην ὑφυπουργὸς τοῦ... γερμανοτσολιᾶ, ἔ, συγγνώμη, ἤθελα νὰ 'πῶ τοῦ γερμανοσπουδαγμένου Πικραμμένου καλὰ θὰ κάνῃ νὰ σιωπᾷ. Ζημιώνουν τὰ μέγιστα τὸν Μακεδονικὸ Ἀγῶνα κἄτι ἄτομα σἂν καὶ τοῦ λόγου του._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ