Quantcast

http://picasion.com/

Ανεμοστρόβιλος «ισοπέδωσε» τα Τρίκαλα Ημαθίας

Ιπτάμενες λαμαρίνες και δέντρα - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
Ένα πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο έζησαν το απόγευμα της Τετάρτης 4/7 οι κάτοικοι των Τρικάλων Ημαθίας, όταν ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή. Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για να σαρώσει τα
πάντα στο πέρασμά του, ενώ οι κάτοικοι, όταν το φαινόμενο πέρασε, βγήκαν στους δρόμους και έκπληκτοι μετρούσαν τις καταστροφές.
Ο ανεμοστρόβιλος είχε ξηλώσει δέντρα, κεραμίδια και λαμαρίνες από τις στέγες, έσπασε κολόνες της ΔΕΗ, καλώδια κόπηκαν και έπεσαν στο δρόμο, ενώ τεράστια δέντρα ξεριζώθηκαν μέσα στην παιδική χαρά την ώρα που έπαιζαν παιδιά. Παρά την ένταση του φαινομένου, μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί μόνο υλικές ζημιές, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Δείτε το βίντεο και τις εικόνες καταστροφής, καθώς και μαρτυρίες κατοίκων των Τρικάλων Ημαθίας, όπως τις κατέγραψε το alexandreia-gidas.gr:

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ