Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Alexander»: Προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης

40 χρόνια στον χώρο του εμπορίου
Η εταιρία Alexander είναι μια υπερσύγχρονη ελληνική εταιρία εμπορίας, επεξεργασίας και διακίνησης ποιοτικών φρούτων η οποία ιδρύθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1970 με αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή
κονσερβοποιημένων φρούτων με εξαγωγές σε όλες τις αγορές του εξωτερικού. Από το 2006 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της, προχωρώντας στην παραγωγή ασηπτικά θερμικά επεξεργασμένων (HTST) και συσκευασμένων προϊόντων συμπυκνωμένου πουρέ ροδάκινου, μήλου και άλλων φρούτων ύστερα από την κατασκευή μιας εξελιγμένης τεχνολογικά μονάδας παραγωγής χυμού με ασηπτική επεξεργασία.  
Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας συνεχίστηκε το 2008 με την επέκτασή της στην εισαγωγή και διακίνηση νωπών φρούτων και λαχανικών με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μέσω της συνεργασίας με τους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου. Το 2013 η Alexander προχώρησε σε μια ακόμα σπουδαία επένδυση, κατασκευάζοντας τη πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα ωρίμανσης μπανάνας στην Ελλάδα, εξέλιξη που παγίωσε τη θέση της ως μιας εκ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών στην αγορά φρούτου. Η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσεται σταθερά, επενδύοντας συστηματικά στην καινοτομία, τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία και το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό ενώ παράλληλα συνάπτει νέες διεθνείς και εγχώριες συνεργασίες με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.
Περιβάλλον και αειφορία
Σκοπός της Alexander είναι η μεγαλύτερη δυνατή ενσωμάτωση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών στη λειτουργία και τη φιλοσοφία της εταιρίας, υλοποιώντας τη δέσμευση της διοίκησης να λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Η όλο και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ζήτηση των καταναλωτών για «υπεύθυνα» προϊόντα καθώς και η εξελισσόμενη κλιματική αλλαγή έχουν οδηγήσει την Alexander στην υιοθέτηση αυστηρών μέτρων ελαχιστοποίησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την παραγωγική της διαδικασία. 
Στο πλαίσιο υλοποίησης μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης πολιτικής, η εταιρία εφαρμόζει ένα αυστηρό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης το οποίο περιλαμβάνει την απορρύπανση των ακάθαρτων νερών, αποβλήτων ή λυμάτων, με διάφορες χημικοτεχνικές και βιοτεχνολογικές διαδικασίες σε διάφορα στάδια ώστε να πετύχει την υγιεινή διάθεση και περαιτέρω χρησιμοποίηση αυτών. Επιπλέον, κατά την παραγωγική διαδικασία επιδιώκεται η μεγαλύτερη δυνατή χρήση ανακυκλώσιμων υλικών ενώ το προσωπικό της εταιρίας ενημερώνεται συχνά γύρω από τις νέες τάσεις στο πεδίο της υπεύθυνης περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης
Η προσήλωση στην ποιότητα αποτελεί κεντρικό άξονα στη φιλοσοφία της εταιρίας σε κάθε δραστηριότητά της. Με οδηγό την πεποίθηση ότι όλα ξεκινούν από την παραγωγή στο χωράφι, επιλέγουμε πάντα την καλύτερη πρώτη ύλη για τα επεξεργασμένα προϊόντα φρούτου και τη συνεργασία αποκλειστικά και μόνο με πιστοποιημένους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο. Μετά τις σημαντικές επενδύσεις των τελευταίων δεκαετιών η Alexander έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με κύρια αντικείμενα:
• Την κονσερβοποίηση φρούτων
• Την παραγωγή συμπυκνωμένου χυμού-πουρέ φρούτων
• Την εισαγωγή και διακίνηση νωπών φρούτων και λαχανικών
• Την ωρίμανση και διακίνηση μπανάνας
• Υπηρεσίες μεταφοράς & αποθήκευσης εμπορευμάτων

ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η Alexander από τις αρχές τις δεκαετίας του ’70 έχει δημιουργήσει μια μοναδική παράδοση στο χώρο των κονσερβοποιημένων προϊόντων φρούτου με σημαντική παραγωγή και εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα φρούτου της Alexander διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητά τους, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους εκτός ψυγείου και την υψηλή διατροφική τους αξία που τα καθιστά ιδανικά για διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Η εταιρία σήμερα παράγει τα παρακάτω προϊόντα:
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΡΕΣ
Από το 2006 η Alexander ξεκίνησε την παραγωγή συμπυκνωμένου πουρέ φρούτου ύστερα από την εγκατάσταση υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χυμού με ασηπτική διαδικασία. Με τη μέθοδο αυτή η εταιρία μας παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα τόσο από γεύση και διαθρεπτική αξία όσο και από εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η εταιρία παράγει:
ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Από το 2008 η Alexander έχει εισέλθει δυναμικά στην εισαγωγή και διακίνηση νωπών φρούτων και λαχανικών, αναπτύσσοντας ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει εμπόρους, καταστήματα λιανικής πώλησης και αλυσίδες supermarket. Με κύρια κριτήρια την ποιότητα και τη φρεσκάδα, η Alexander έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς φρούτων και λαχανικών ανά τον κόσμο με σκοπό τη διάθεσή τους στην ελληνική και βαλκανική αγορά.
ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ
Η Alexander τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σ’ έναν από τους μεγαλύτερους ωριμαντές μπανάνας στην Ελλάδα.Οι μπανάνες μας εισάγονται από το Εκουαδόρ, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά και το Μεξικό και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα brands του κόσμου στο χώρο όπως η Chiquita και η Fyffes. Οι υπερσύγχρονοι θάλαμοι ωρίμανσης της Alexander προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες ωρίμανσης στην ελληνική αγορά με αποτέλεσμα η εταιρία να διακινεί κορυφαίας ποιότητας μπανάνες που διακρίνονται από πλούσια γεύση, έντονο άρωμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS 
Η Alexander από το 2009 προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων για την προσωρινή συντήρηση φρούτων και λαχανικών. Στα υπερσύγχρονα ψυγεία μας έχουμε τη δυνατότητα συντήρησης και κατάψυξης σε συνθήκες απόλυτα ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα προϊόντα των πελατών μας. Στους θαλάμους μας εφαρμόζουμε συντήρηση με τη χρήση όζοντος, μια νέας και πρωτοποριακής τεχνολογίας συντήρησης φρούτων και λαχανικών που αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για ασφαλή τρόφιμα χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών.
Ο κίτρινος «χρυσός» της Ημαθίας: Ωρίμανση μπανανών by « Alexander»
- Άριστη ποιότητα
- Μεγάλη διάρκεια
- Αξεπέραστη γεύση

Για όποιους αναζητούν πάντα το καλύτερο και δεν συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα, μπανάνες 100% Premium ωρίμανσης. Δοκιμάστε μια νέα γευστική εμπειρία στην μπανάνα, η οποία ωριμάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της «Alexander», που βρίσκονται στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Μακροχωρίου! Αναζητήστε την σφραγίδα της κορυφαίας ποιότητας στις αγαπημένες σας μπανάνες «Dole» και «Chiquita». Πάντα με την υπογραφή της μοναδικής Premium 100% ωρίμανσης! Ζητήστε από τον προμηθευτή σας, μπανάνες με την σφραγίδα ποιότητας ωρίμανσης by «Alexander», και δοκιμάστε την αξεπέραστη ποιότητα τους. Γιατί στην μπανάνα η ωρίμανση μετράει!

Σιδηροδρομικός Σταθμός Βέροιας
Τηλ. +30 23310 22774
Email: info@aqf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ