Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/6 - 24/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το Τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία στο Σκορπιό, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, μας προτρέπει να στραφούμε με αισιοδοξία στις υποθέσεις μας και στις σχέσεις μας και μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε πολλά, μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Γινόμαστε

καλοπροαίρετοι, κατανοητοί, έξυπνοι, ετοιμόλογοι, τυχεροί και δημιουργικοί. Οι νέες ιδέες φέρνουν επιτυχία και οι συμφωνίες, όπως και οι υποσχέσεις, αποφάσεις ή οι προτάσεις, πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία.


♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την περίοδο αγαπητέ Κριέ προσπάθησε να έχεις μια πιο προσγειωμένη άποψη για τους ανθρώπους και τα πράγματα. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή κι άσε τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Θα διατηρήσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι τότε σε αυτή τη φάση θα εμπνεύσεις συγκλονιστικά πάθη και θα εδραιώσεις κάποια ουσιαστική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή που είναι στον Καρκίνο, τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν όσο πιο εύκολα γίνεται. Επιπλέον πρέπει να επιδείξεις μια οργανωμένη και εστιασμένη συμπεριφορά. Στα οικονομικά σου το παρόν πλανητικό σκηνικό θα είναι μάλλον ουδέτερο. Εντούτοις μπορεί να προσφέρει κάποιες κερδοφόρες πιθανότητες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αντιφατική αγαπητέ Ταύρε. Από τη μια θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο τού γενικού θαυμασμού. Από την άλλη πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Ένα σκληρό δίλημμα που μόνο εσύ είσαι σε θέση να λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα προβλέπονται μάλλον θυελλώδεις σχέσεις με το ταίρι σου. Τουλάχιστον δεν θα έχεις την εντύπωση ότι ζεις μέσα στη ρουτίνα. Η ζωή σου με το ταίρι σου θα είναι πικάντικη και θα έχει αρκετές δόσεις συγκίνησης. Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια. Αν δεν υπάρχει πρόχειρο ταίρι αναμένεται να ζήσεις τις ερωτικές ιστορίες σου κατά τρόπο χαοτικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη και αυτή την περίοδο θα είναι πάντα με το μέρος σου, το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγιώσεις την κατάστασή σου. Από οικονομικής πλευράς όλα θα πάνε καλά. Θα ευνοηθείς από την καλή τύχη και ακόμα κι αν δεν έχεις μεγάλα έσοδα θα απολαύσεις μία οικονομική άνεση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την περίοδο αγαπητέ Δίδυμε μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου μπορεί να περάσει κάποιες διακυμάνσεις αλλά δεν πρέπει να σε τρομάξουν καθόλου. Έχεις προνοήσει και έχεις βάλει πολύ καλά θεμέλια ώστε κάποιες μικρές καθημερινές προστριβές δεν μπορούν να σε πτοήσουν. Και εσύ που ακόμη κοιμάσαι με την μοναξιά αγκαλιά σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα κοιμηθείς με το ταίρι που θα βρεις και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο επαγγελματικής επέκτασης. Οι ιδέες που έχεις σου φυτεύουν τον σπόρο στο παρόν για να σε βοηθήσουν στο μέλλον. Ακόμη θα σου εμφυτεύσουν δημιουργικότητα, ευελιξία και δυναμισμό. Προχώρα άφοβα και θα έχεις τις θετικές απολαβές. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε ωθήσουν σε χρήσιμες επενδύσεις που απαιτούν κάποια ιδιαίτερη τολμηρότητα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια και θα βγάλεις προς τα έξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις 


Η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από ζηλοτυπία στο αισθηματικό τομέα. Αυτό δεν θα είναι και τίποτα συγκλονιστικό δεδομένου ότι εσύ από τη φύση σου έχεις μια τάση στην αποκλειστικότητα και την κτητικότητα. Αλλά μην το παρατραβάς. Αν πάλι δεν έχεις δεσμό πάρε το γλυκό σου ύφος ξεσκόνισε τις έξυπνες ατάκες σου επιστράτευσε το στοχαστικό βλέμμα σου και βάλε μπρος το παιχνίδι της γοητείας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σύμπαν έχει βάλει σκοπό να επηρεάσει θετικά τον επαγγελματικό τομέα σου. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος οι ιδέες σου θα είναι καίριες η κρίση σου εύστοχη και το θάρρος σου θα είναι στο ύψος των περιστάσεων εν ολίγης θα είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Κανένας πλανήτης δεν έχει άμεσα επιπτώσεις στον τομέα των οικονομικών σου και έτσι μπορείς να διαχειριστείς ήρεμα τον προϋπολογισμό σου. 

♌ Λέων

Γενικά

Από ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος τώρα που με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ευνοϊκή για την σχέση σου. Θα αισθανθείς να σε πλημμυρίζει ένα ισχυρό κύμα πάθους για το ταίρι σου. Μονοτονία και βαρεμάρα στη σχέση παίρνουν τέλος. Ένα γεύμα υπό το φως των κεριών ή ένα μικρό ταξίδι είναι ότι πρέπει. Αν ακόμη είσαι στην φάση που ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα πετάς μέσα στα ροζ σύννεφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από επαγγελματικής πλευράς, θα απολαμβάνεις τις καλές πλανητικές πτυχές. Το πλανητικό σκηνικό θα σε επηρεάσει πολύ θετικά για καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να κάνεις πετυχημένες επενδύσεις ή τοποθετήσεις των χρημάτων σου.


 
♍ Παρθένος

Γενικά

Πρέπει να κατανοήσεις αγαπητέ Παρθένε ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη. Με απλά λόγια όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν. Αλλά από την άλλη πάλι δεν μπορούν κιόλας να αποκτάνε διαστάσεις χρόνιας πάθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις καλές πλανητικές επιρροές θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις καμία σχέση τότε κοίτα να επωφεληθείς από την ελευθερία σου και να μεταμορφωθείς σε μοιραίο πλάσμα που αφήνει θύματα στο πέρασμά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την Δευτέρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το γόητρο ή τη θέση σου χωρίς πολλή δυσκολία. Αλλά αυτή τη φορά θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε μια λιγότερο εύκολη κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή σου θα απειληθεί αλλά θα πρέπει να κινηθείς με πολύ περίσκεψη. Στα οικονομικά σου δεν θα ήταν καθόλου απίθανο αν σου ερχόταν γενικά κάποιο απροσδόκητο χρηματικό ποσό.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες βάζουν τα δυνατά τους για να σε ντύσουν με τη λάμψη και τη γοητεία τους. Θα είναι καταρχάς η καλή σου διάθεση η παρουσία της οποίας θα ενισχύσει το χάρισμα και τη γοητευτική δύναμή σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κι αν η παρούσα περίοδο σε βρίσκει μέσα στη μοναξιά κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν θα επαναληφθεί. Είναι θέμα χρόνου. Πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη σου την ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα συναντήσεις κανένα εμπόδιο στις προσπάθειές σου ή απρόβλεπτες καθυστερήσεις. Μπορεί ακόμη και να σου παρουσιαστούν κάποιες συμπαθητικές ευκαιρίες. Εάν καταφέρεις να τις εκμεταλλευτείς πλήρως θα παγιώσεις σταδιακά το επαγγελματικό σου υπόβαθρο. Στα οικονομικά σου μην περιμένεις να σου έρθει η τύχη ξαφνικά. Αυτό που σε περιμένει είναι μια κάπως πιο άνετη οικονομική κατάσταση.

♏ Σκορπιός

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ σε ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και θα έχεις πολλές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου. Όλες θα είναι θετικές ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου κλείνει το μάτι και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Εντούτοις φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες έχεις όλα τα εφόδια για να αποκαταστήσεις την τρέχουσα ερωτική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προοπτικές σου δεν είναι κακές αλλά η επιτυχία δεν θα σου προκύψει έτσι αβίαστα. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να αποφύγεις να ξανοιχτείς πολύ γιατί θα βγεις έξω από τα σχέδια σου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου χαρίσει μεγάλη ζωντάνια και ανανέωση στη σχέση σου. Η παρούσα περίοδος θα είναι θετική: αισθησιασμός ερωτισμός και τρυφερότητα που θα οδηγήσουν το ταίρι στον έβδομο ουρανό. Εάν παραμένεις μια μοναχική καρδιά η περίοδος θα αποδειχθεί ευνοϊκή για μια μοιραία συνάντηση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις οτιδήποτε τύπου συστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μοιάζουν με πραγματικό πεδίο μάχης. Πρέπει από την αρχή να τοποθετήσεις σωστά την σκέψη σου με τεράστια προσοχή εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου οι πλανήτες σου φωνάζουν ότι θα πρέπει να προπονείσαι περισσότερο στην αποταμίευση παρά στις απερίσκεπτες δαπάνες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα αγαπητέ Αιγόκερε που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο καλά θα κάνεις να παρακολουθείς προσεκτικά το ταίρι σου χωρίς όμως να βγάζεις δείγματα ζηλοτυπίας. Πράγματι αφού αυτό το άτομο κατάφερε να γοητεύσει εσένα είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εάν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που σε ενθουσιάζει δεν σε φοβάμαι γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών και λίγο αν κουνήσεις το δακτυλάκι σου τα θύματα σου θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα συναντήσεις μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα σε βάλουν κάτω από πίεση. Αλλά μη φοβάσαι γιατί θα σε υποστηρίζουν οι πλανήτες δίνοντας σου αστείρευτες ποσότητες ενέργειας και δυναμισμού. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά προβλήματά σου. Έχεις έμπνευση και καλό ένστικτο για να πραγματοποιήσεις πολύ καλές επενδύσεις.♒ Υδροχόος

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό αγαπητέ Υδροχόε θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου. Τώρα ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που είναι στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική συνάντηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα ωφεληθείς πλήρως από τις αποτελεσματικές αποφάσεις που θα πάρεις. Επομένως, μην χάνεις ούτε λεπτό. Θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις σε πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα. Η επιρροή των πλανητών θα γίνει αισθητή στον οικονομικό τομέα αυτή την περίοδο. Θα σου μαζέψουν τα λουριά στις άχρηστες δαπάνες και θα σε ξαναβάλουν στον ίσιο δρόμο της αποταμίευσης.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του αγαπητέ Ιχθύ ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό θα σου χαρίσει ομορφιά τσαχπινιά αισιοδοξία και κέφι. Εν ολίγης θα εκπέμπεις τόσο μεγάλη θετική ενέργεια, τα μάτια σου θα είναι τόσο φωτεινά και το χαμόγελό σου τόσο γοητευτικό που θα κάνεις όλες τις καρδιές να σκιρτάνε στο πέρασμά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου τώρα όλα θα αλλάξουν. Το μόνο που θα σου μένει είναι να διαλέξεις από όλα τα άτομα που θα έχεις στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλή σου συμπεριφορά θα ευνοήσει τις σχέσεις σου με τους ανώτερους σου και θα σε βοηθήσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Συγχρόνως θα επηρεάσει ευνοϊκά τον περίγυρό σου και θα ακονίσει τις διανοητικές και επικοινωνιακές ικανότητές σου. Στα οικονομικά σου οι αστρικές επιρροές δεν φαίνονται να είναι πολύ ευεργετικές αυτές τις μέρες. Θα τείνεις να κάνεις άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ