Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mα, πόσο τζέντλεμαν είναι αυτός ο Βεροιώτης παίκτης του Power of Love;

Η σχέση τους έχει «χτιστεί» λιθαράκι - λιθαράκι, ενώ το ενδιαφέρον και ο έρωτας του δυναμώνει και εκδηλώνουν τα πλούσια συναισθήματά τους! Ο λόγος για την εκρηκτική Εύα και τον γοητευτικό Κυριάκο, που έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στο σπίτι του Power of Love! Πριν από λίγες ημέρες, η όμορφη Εύα ήταν στην κουζίνα, ενώ κάποια στιγμή, κατά λάθος χτύπησε στην πόρτα του πλυντηρίου το πόδι της!

Ο Βεροιώτης παίκτης του τηλεοπτικού ριάλιτι, πήγε αμέσως στο σπίτι των κοριτσιών και έβαλε πάγο στο πόδι της. Στην συνέχεια της έκανε μια πολύ γλυκιά αγκαλιά! Όπως είναι λογικό μια τέτοια συμπεριφορά του Κυριάκου Παπαδόπουλου τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο γυναικείο φύλλο, με το twitter να τον αποθεώνει πραγματικά. Γιατί οι σωστοί άντρες ξέρουν πως να περιποιούνται τις γυναίκες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ