Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαρτσαρής: Είμαι Βεροιώτης και μου αρέσει να βοηθάω τα παιδιά

Ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξή του μίλησε για την αγάπη που έχει για τη Βέροια και ειδικότερα για το camp που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας: «Ναι είναι 4η χρονιά φέτος, προσπαθούμε κάθε χρόνο να βάζουμε κάτι καινούργιο έτσι και φέτος, να δώσουμε γνώσεις και
διασκέδαση. Θα κάνουμε και ένα ωραίο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, να δουν τα παιδιά και το μουσείο της Χ.ΑΝ.Θ.


Η επαρχία έχει δυσκολίες και προσπαθούμε να τους ανοίγουμε λίγο τους ορίζοντες τους. 15 -20 Ιουνίου είναι το καμπ. Προσπαθούμε να έχουμε και καλούς προπονητές, για να ικανοποιήσουμε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με το περσινό, αν όχι και καλύτερα». 


Για το ότι είναι κοντά στον τόπο του και τον βοηθάει: «Μεγάλωσα στην Βέροια και πήρα πολλά από την πόλη της Βέροιας. Μέσω της πόλης αναρριχήθηκα και νιώθω ότι πρέπει να δώσω κάτι πίσω . Είναι μικρό αυτό που κάνω, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλο. Είμαι Βεροιώτης και μου αρέσει να ασχολούμαι με παιδιά. Ακόμη και τα καλάθια μου θυμίζουν ωραίες αναμνήσεις! Έστω και μια βδομάδα που κάθομαι για το καμπ, ότι μπορώ το δίνω. Οι εγγραφές είναι μέχρι 10 Ιουνίου, οπότε όποιοι θέλουν πρέπει να βιαστούν. 

Είναι καλές οι εγκαταστάσεις και μεγάλες, όμως έχει πολύ κόσμο και κάνουμε ότι μπορούμε, επομένως θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν. Είναι όμορφο και θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε. Είναι για ηλικίες 6 -17 ετών, αγόρια κορίτσια. Είναι μια πρώτη επαφή με το άθλημα. 

Βασικά στοιχεία είναι η κοινωνικοποίηση, η ομαδικότητα και η πειθαρχία. Φεύγουν ευχαριστημένα και αυτό είναι το πιο καλό για εμάς. Μεγάλη κουβέντα το να πρέπει να ξεφεύγουν λιγάκι από τα pc και τα κινητά. Και αν έρθουν στο γήπεδο να περάσουν λίγο εποικοδομητικά ελπίζουμε να τα κερδίσει ο αθλητισμός. Αν τα έχουμε πάντα μέσα στα παρκέ, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν είναι, είναι κέρδος για αυτά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ