Quantcast

http://picasion.com/

Το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 στο Δημαρχείο της πόλης. Επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πήραν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση, καταθέτοντας
απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διάβασε την επιστολή του Μητροπολίτη που αφορά στην τιμή που κάνει για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του δήμου Βέροιας απονέμοντας τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Χώρο Τεχνών."Καλώ όλους τους συμβούλους να παραβρεθούν" είπε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης", " διότι" όπως είπε "η τιμή αφορά στο δήμο και όχι στη διοίκησή του", κατέληξε.  

Το έντονο πρόβλημα της δυσοσμίας των κάδων απορριμάτων ανέδειξε ο Αντώνης Μαρκούλης και απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον ρώτησε αν αυτοί καθαρίζονται με νερό, συντηρούνται ή πρόκειται να αντικατασταθούν με νέους. Σε απάντησή του ο Βασίλης Παπαδόπουλος τόνισε πως "δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση 6.500 κάδων που βρίσκονται στο δήμο Βέροιας. Αν οι πολίτες τις τοποθετούν μέσα δεμένες, οι κάδοι δεν θα μυρίζουν. Στις 10 το πρωί η πόλη είναι πεντακάθαρη ενώ μετά το μεσημέρι στα πολυσύχναστα μέρη βλέπει κανείς μικρά σκουπίδια". Αναφερόμενος στο ερώτημα του κ. Μαρκούλη για τη τοποθέτηση των οδοκαθαριστών στα κατάλληλα σημεία, είπε ότι οι νέοι δεν εξυπηρετούν τους κεντρικούς δρόμους, αφού εκεί βρίσκονται οι παλιοί.

Μαύρη ημέρα για τη Μακεδονία χαρακτήρισε τη 17η Ιουνίου ο Αντώνης Καγκελίδης, με αφορμή την υπογραφή τη συμφωνίας για το όνομα των Σκοπίων. "Την ώρα που ζούσαμε μια μαύρη μέρα για τη Μακεδονία μας εκείνοι χαμογελούσαν και σαν σε γαμήλιο τραπέζι έκατσαν να φάνε. Δεν τους στεκόταν το λαιμό αυτό που έτρωγαν" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "δόθηκε και δεύτερη γραβάτα αφού δεν έφτασε η μία" είπε με κυνικότητα ο δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ