Βολές ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη της ΝΔ: Γίνεστε γραφικοί

Με μια άκρως καυστική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας επιτίθεται στα στελέχη της ΝΔ για την συμμετοχή τους στο χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ωρολογίου. Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Αριστεράς κατηγορεί τα γαλάζια στελέχη ότι
παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη διαδήλωση μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και τους καλεί να απαντήσουν στο ερώτημα σχετικά με την επίσημη θέση τους για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Παρακολουθήσαμε το συλλαλητήριο στη Βέροια με κεντρικό σύνθημα «διπλή ονομασία σημαίν
ει προδοσία». Εκεί είδαμε όλα τα στελέχη της ΝΔ παρόντα. Παρόντα σ΄ ένα συλλαλητήριο όπου οι συγκεντρωμένοι θέλουν η ονομασία για το κράτος των Σκοπίων να μην περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με κανένα τρόπο. Ο Μητσοτάκης μετά από καιρό, η Μπακογιάννη και άλλα κεντρικά στελέχη της μιλούν όψιμα τώρα για συμφωνία με βάση την εθνική θέση της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μάλιστα μόλις σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε τηλεοπτικό σταθμό, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, αν θα συμπεριλαμβάνει η σύνθετη ονομασία το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είπε: «Δεν μας είναι ευχάριστο αλλά θα το δεχτούμε».

Ποια είναι αυτή Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ;; Σύνθετη ονομασία χωρίς να αποκλείουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις. Είχαμε γράψει ότι η παρουσία των στελεχών της Ν.Δ στα συλλαλητήρια είναι για τα «ψηφαλάκια» και μόνο, γιατί πολιτική θέση δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα η αν έχουν δεν τολμούν να την εκφράσουν, το μόνο που ακούμε είναι ψίθυροι και τιτιβίσματα.

Πρόκειται για αλαλούμ της ΝΔ για το θέμα της ονομασίας και κάνουν τα πάντα να μας επαληθεύουν. Ας αποφασίσουν ποια είναι η επίσημη θέση, γιατί γίνονται γραφικοί. Η πολιτική δεν είναι μόνο φωτογραφίες και κτυπήματα στην πλάτη κύριοι της ΝΔ, πάνω απ΄όλα είναι ουσία και υπεύθυνη εθνική πολιτική στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ