Quantcast

http://picasion.com/

Το ραντεβού δόθηκε 40 χρόνια μετά! Συναντήθηκαν οι απόφοιτοι '78 του 1ου Γυμνασίου Βέροιας

Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου στην πλατεία Δημαρχείου, στον τότε προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αρρένων Βέροιας. Εκεί που πριν 40 χρόνια αποχαιρετηθήκαν ως απόφοιτοι το 1978. Παλιοί συμμαθητές και καθηγητές, όλοι... ελαφρώς αλλαγμένοι,
συγκεντρώθηκαν στην αυλή και αφού πάρθηκαν οι απαραίτητες απουσίες από τους 3 απουσιολόγους των τμημάτων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους συμμαθητές που δεν ήταν πια ανάμεσά τους. 
Ανεβαίνοντας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, καμάρωσαν τους εαυτούς τους σε φωτογραφίες της ανέμελης εκείνης εποχής, ενώ σύντομους χαιρετισμούς εκ μέρους της επιτροπής που διοργάνωσε τη συνάντηση, έκαναν ο Γιάννης Χατζηγιάννης και ο Τέο Τσορμπατζίδης. Τις δικές τους πινελιές με σύντομες παρεμβάσεις έκαναν οι συγγραφείς της παρέας Αλέκος Χατζηκώστας και Χρήστος Ζαμπούνης και ο Κώστας Ασλάνογλου.


Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε γνωστό εξοχικό κέντρο της Βέροιας. Μαζί του οι καθηγητές Παπαγιάννης (φιλόλογος), Μαριέτη (μαθηματικός) και Πιστοφίδου (φιλόλογος). Μια τέτοια συνάντηση δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μουσική, ειδικά με τους Αλέκο Χατζηκώστα και Γιάννη Γεωργουδάκη στην παρέα, που ανέλαβαν για λίγο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ