Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονιστική εικόνα! 1.500 χορευτές σχηματίζουν τον χάρτη της Μακεδονίας

Ο χορός είναι «Μακεδονία»! Συγκλονιστικό το 7ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων στην Έδεσσα με τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» να διοργανώνει την εκδήλωση και να προκαλεί ρίγη ανατριχίλας με την εικόνα που κατάφερε να δημιουργήσει: 1500 χορευτές σχημάτισαν
τον χάρτη της Μακεδονίας με τα σώματα τους!  

Στην εκδήλωση πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν χορούς από τη Μακεδονία, τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρά Ασία και την Ήπειρο και χόρεψαν χθες Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο «Φόρης Γεντζής» Έδεσσας, με την αρωγή της Π.Ε. Πέλλας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Έδεσσας και του δήμου, και με την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.




 

Μεταξύ των Συλλόγων που συμμετείχαν ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα», ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού, καθώς και ο Σύλλογος Ηπειρωτών «Απειρωτάν», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μαυροβουνίου, η Χορευτική Ομάδα Νεανικής Εστίας Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, κ.ά. 

πηγή: www.logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ