Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Αλεξάνδρεια το πρατήριο με τα νοθευμένα καύσιμα

Στην υπόγεια δεξαμενή του πρατηρίου που διατηρούσε στην περιοχή της Αλεξάνδρειας εντοπίστηκαν οι ποσότητες των νοθευμένων καυσίμων με το οποίο προμήθευε τα οχήματα των οδηγών άνδρας που συμμετείχε στο κύκλωμα νοθείας καυσίμων με εισαγωγές από τη Βουλγαρία.
Ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, καθώς φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που διακινούσε χημικούς διαλύτες για τη νόθευση καυσίμων. Ο άνδρας που ήταν οδηγός βυτιοφόρου είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.
 

Στο πρατήριο υγρών καυσίμων της Ημαθίας εστάλη μικτό κλιμάκιο από το Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης και από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη αδήλωτης υπόγειας δεξαμενής, η οποία περιείχε περίπου δύο χιλιάδες πεντακόσια (2.500) λίτρα χημικών διαλυτών. Ομοίως ελήφθησαν δείγματα για χημική ανάλυση. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, το Β΄ Τελωνείο Πειραιά καθώς και από το Α΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης κατά περίπτωση.

1 σχόλιο:

  1. 1.ειχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν...
    2.Συνεληφθη τώρα ξανά...
    Και δεν λέτε ποιος είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ