Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΣΟΚ» στο κέντρο της Βέροιας - Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών!

Ξεμαλλιάσματα και μπουνιές στη μέση του δρόμου
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Μετά την διένεξη ενός ζευγαριού στην Μητροπόλεως, άλλο ένα περιστατικό ήρθε για να διαταράξει την ήρεμη ζωή της
πόλης. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εικόνες απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην οδό Ανοίξεως, όταν δυο Βεροιώτισσες συναντήθηκαν στο δρόμο και δι' ασήμαντον αφορμήν πιάστηκαν επιτόπου... μαλλί με μαλλί!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, οι δύο κυρίες φέρεται να είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν, οπότε μια βαριά κουβέντα ήταν αρκετή για να φουντώσει ο καβγάς και να μετατρέψουν την Ανοίξεως σε γυναικείο ρινγκ! Αφού έπεσαν τα πρώτα «γαλλικά», οι γυναίκες άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται και να δέρνονται με μπουνιές και κλωτσιές και με τόση μανία, που οι περίοικοι, αν και αποσβολωμένοι από το θέαμα, αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία.


Μόνο τότε οι δυο γυναίκες χώρισαν και με γρατσουνιές, αίματα και μώλωπες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και με την ψύχραιμη παρέμβαση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., το συμβάν δε συνεχίστηκε, ενώ οι δυο γυναίκες δεν προέβησαν σε μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ