Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από το Rising Star στη Βέροια

Η νέα τραγουδίστρια του «Voice City» Μαρία Τζινέρη είναι μια γυναίκα που ανεβάζει την θερμοκρασία και γνωρίζει πολύ καλά να κλέβει τις εντυπώσεις. Το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, γιατί πολύ απλά η γοητευτική ερμηνεύτρια ξέρει τον τρόπο να μας φτιάχνει την διάθεση και να κεντρίζει τα ανδρικά
βλέμματα. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, ξεχωρίζει από το στιλ της, και αυτό το διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.


Να σημειωθεί πως είχε περάσει με επιτυχία από το μουσικό διαγωνισμό του Rising Star και είχε συνεργαστεί προσωπικά με τον Κώστα Μακεδόνα. Είναι μια πολύ όμορφη μελαχρινή που αρχίζει να στερεώνεται στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από τους Βεροιώτες. Εμείς «μπουκάραμε» στο προσωπικό της instagram και σας παρουσιάζουμε τις σέξι εικόνες της:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ