Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρ. ΕΚΑΒ Ημαθίας: «Δεν αντέχουμε ούτε έναν λιγότερο υπάλληλο»

Κραυγή αγωνίας για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Ημαθίας εκπέμπει ο πρόεδρός του, Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος. Με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης για μετακίνηση υπαλλήλων σε τουριστικές περιοχές, ο κ. Παπαστεργιόπουλος μίλησε στο veriotis.gr, δηλώνοντας χαρακτηριστικά όπως «η
υπηρεσία δεν αντέχει ούτε έναν λιγότερο διασώστη από το δυναμικό που έχει σήμερα». Το ΕΚΑΒ Ημαθίας καλύπτει 15 με 20 περιστατικά διακομιδής καθημερινά σε όλο τον νομό, ενώ συνολικά για το 2017 ο αριθμός αυτός έφτασε τις 6.591. Και όλα αυτά την ώρα που το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Ημαθία φτάνει τα 36 άτομα και σύμφωνα με τον Φίλιππο Παπαστεργιόπουλο, υπάρχει ανάγκη ενίσχυσής του κατά 15 επιπλέον εργαζόμενους.

«Τα τελευταία 3 χρόνια η Ημαθία δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα μετακίνησης υπαλλήλων αφού δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους πολίτες του νομού. Τότε είχαμε αντιδράσει, όπως και σήμερα. Τώρα ζητείται από την κεντρική υπηρεσία να καλύψουμε περιοχές όπως η Χαλκιδική, τα νησιά, τη Νότια Ελλάδα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πώς μπορεί να αποδυναμωθεί κι άλλο το ΕΚΑΒ στην Ημαθία;», διερωτάται ο κ. Παπαστεργιόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργιόπουλος τα περιστατικά διακομιδής στο νομό έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της δημιουργίας hot spot σε Αλεξάνδρεια και Βαρβάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ