Quantcast

http://picasion.com/

Πλούσιο φωτορεπορτάζ: Πλημμύρισε Μακεδόνες η Πλατεία Ωρολογίου

Η Βέροια ήταν η μια εκ των 24 πόλεων που φιλοξένησαν σήμερα Τετάρτη 6/6 Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, με χιλιάδες κόσμου να ανταποκρίνονται, πλημμυρίζοντας την πλατεία Ωρολογίου. Το ραντεβού δόθηκε στις 19:00 και με ελληνικές σημαίες στα χέρια, πολιτιστικοί σύλλογοι της
Ημαθίας, πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του κλήρου και απλοί πολίτες, συμμετείχαν στον γενικό ξεσηκωμό ενάντια της παραχώρησης του ονόματος στα Σκόπια.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι τρεις Δήμαρχοι, Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Ομιλία πραγματοποίησε ο επίκουρος καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Νικόλαος Κόϊος,ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Δείτε βίντεο και εικόνες από το Συλλαλητήριο μέσα από το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ