Quantcast

http://picasion.com/

Περικοπές «ΣΟΚ» στις συντάξεις Δημοσίου - Έως 210 ευρώ τον μήνα

Την ώρα που βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης προσπαθούν τεχνηέντως να αφήσουν να πλανάται στον αέρα το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις, οι δανειστές θεωρούν δεδομένο ότι το μέτρο θα ληφθεί κανονικά. Το νέο τσεκούρι στις συντάξεις που έχει συμφωνηθεί φέρνει περικοπές
στο Δημόσιο που θα κυμανθούν από τα 150 ως τα 320 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων οι μειώσεις στις συντάξεις του Δημοσίου θα κυμανθούν κατά μέσο όρο στα 210 ευρώ το μήνα.


Οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα χάσουν τόσο από την επικουρική όσο και από την κύρια σύνταξη. 440.000 άτομα θα δουν τη σύνταξή τους μικρότερη από 150 ως και 320 ευρώ το μήνα, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχει υπογράψει η κυβέρνηση η δαπάνη για τις κύριες συντάξεις του Δημοσίου θα μειωθεί κατά 1.210.000.000, ενώ η δαπάνη για τις επικουρικές συντάξεις θα μειωθεί κατά 232.000.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ