Quantcast

http://picasion.com/

Σε πελάγη ευτυχίας οι Βεροιώτισσες - Χώρισε ο Κυριάκος!

Η σχέση της Εύας και του Κυριάκου στο σπίτι του Power of love από την αρχή φαινόταν πως δεν έχει μέλλον, καθώς ανάμεσά τους ήταν ολοφάνερη η τυπικότητα. Οι δύο παίκτες, που κρατούν χαμηλούς τόνους στο σπίτι της αγάπης, μπορεί να ταιριάζουν, ωστόσο, φάνηκε πως δεν είχαν αυτό το «κάτι» που χρειάζεται για μια σχέση.
Η Εύα, από τη μία, έδειχνε τα συναισθήματα της και από την άλλη ο Κυριάκος ήταν πιο μαζεμένος, ενώ ήδη από την αρχή του παιχνιδιού είχε δηλώσει ότι μπήκε στο παιχνίδι για επαγγελματικούς λόγους.

«Δεν ζήτησα υλικά αγαθά. Το μοναδικό πράγμα που ζητάω είναι οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου να μου το δείξουν», είπε με δάκρυα στα μάτια η Εύα, την ώρα που ο Κυριάκος την κοιτούσε χωρίς να αντιδρά. Αρκέστηκε να πει πως σέβεται την απόφασή της και της υποσχέθηκε να συστηθούν από την αρχή όταν βγουν από το παιχνίδι. Η Εύα στεναχωρήθηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη και το έδειξε, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες της να μην θέλουν να την αφήσουν μόνη. Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου πήγε να την βρει, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ