Quantcast

http://picasion.com/

Μπαρτζώκας: Ο λαός βροντοφώναξε ένα ηχηρό όχι!

Στο μεγάλο συλλαλητήριο της Βέροιας μαζί με χιλιάδες κόσμου βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας. Εθεάθη να συνομιλεί με τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη (ο οποίος επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Ημαθίας) και πολλούς ακόμα θεσμικούς παράγοντες, αλλά και με απλό κόσμο που γέμισε ασφυκτικά
την πλατεία Ωρολογίου και τους γύρω δρόμους. Για την πρωτοφανή για τα δεδομένα της Βέροιας συγκέντρωση δήλωσε: «Στο μαζικό συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου ο λαός της Ημαθίας έστειλε ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας! Από την καρδιά της μακεδονικής γης, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο Μ. Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, ο λαός βροντοφώναξε ένα ηχηρό όχι! Όχι στα σχέδια περί «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας που απεργάζεται η επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων γειτόνων μας, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραχαράσσουν την Ιστορία μας.

Ας ενημερώσει κάποιος τον ανιστόρητο σύμβουλο του πρωθυπουργού, ότι οι πολίτες που διαδήλωσαν δεν ήταν «εθνίκια», όπως αναίσχυντα τους αποκάλεσε.

Ήταν σκεπτόμενοι πολίτες, μακριά από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, με μοναδικό τους κίνητρο τον αγνό πατριωτισμό. Οι πολίτες αυτοί, μπορεί να έχουν υποστεί επίπονες οικονομικές θυσίες, κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ την εκχώρηση της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το χρωστάμε όλοι στους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη και Ελληνική Μακεδονία, αλλά και στις επόμενες γενιές.»






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ