Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολιτική επανεμφάνιση Κουπίδη με δήλωση για το Μακεδονικό

Πολιτική δήλωση για την συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων έκανε ο Σωτήρης Κουπίδης. Ο πολιτευτής του νομού Ημαθίας, κόντρα στις επίσημες θέσεις του κόμματός του, αναφέρει χαρακτηριστικά πως αισθάνεται αγανάκτηση για την υπογραφή της συμφωνίας και ότι ως Μακεδόνας, Πόντιος και
Έλληνας θα αγωνιστεί περισσότερο για την πατρίδα. Μια πολιτική τοποθέτηση που έρχεται σε αντίθεση με τις θέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη και ουσιαστικά θέτει εαυτόν εκτός Ποταμιού. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:


«Ως Μακεδόνας, Πόντιος και Έλληνας, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την αγανάκτηση μου για την υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια, καθώς εκτιμώ ότι δεν εξυπηρετεί πουθενά τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας. Η πολιτική της κυβέρνησης και όλων όσων συμφωνούν με αυτή την ατεκμηρίωτη και απαράδεκτη συμφωνία, δύναται να ωθήσει την κοινωνία στο διχασμό και την απόγνωση. Εμένα μου δίνει ώθηση, να αγωνιστώ περισσότερο για την Πατρίδα μου».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ