Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους κορυφαίους του Handball αναδείχθηκαν Τσικίνας και Μπατζαρακούδη

Ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή διαδικασία της ψηφοφορίας για τους κορυφαίους της σεζόν 2017-2018 στην Handball Premier και την Α1 Γυναικών που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ και της ιστοσελίδας e-handball, χορηγού επικοινωνίας των δύο
πρωταθλημάτων. Στην Α’ φάση οι 39 για την Handball Premier και οι 27 για την Α1 Γυναικών προπονητές, αρχηγοί, δημοσιογράφοι, επέλεξαν τους τρεις καλύτερους-ες αθλητές-τριες ανά θέση, προπονητές-τριες και νέους-ες, δίνοντας στον καθένα από αυτούς μία βαθμολογία βάσει επιλογής: 1η επιλογή: 10 πόντοι/ψήφοι, 2η επιλογή 5 πόντοι/ψήφοι, 3η επιλογή: 2 πόντοι/ψήφοι.
Στην Β’ φάση οι τρεις επικρατέστεροι-ες ανά κατηγορία τέθηκαν σε ψηφοφορία κοινού μέσω του e-handball στην οποία συμμετείχαν για έξι ημέρες 20.181 χρήστες μοιράζοντας 71.280 ψήφους!


Στο τέλος της διαδικασίας προστέθηκαν οι πόντοι/ψήφοι από την ψηφοφορία προπονητών, αρχηγών, Δημοσιογράφων με τους πόντους της ψηφοφορίας του κοινού (ένας πόντος/μία ψήφο) και έτσι αναδείχθηκαν οι κορυφαίες επτάδες, οι κορυφαίοι προπονητές, ο καλύτερος νέος αθλητής και η καλύτερη νέα αθλήτρια της σεζόν.


Ανάμεσά τους, στην κορυφή των προτιμήσεων για τη σεζόν 2017 - 2018, ο προπονητής και το δεξί εξτρέμ του Φιλίππου Βέροιας της Α1 Γυναικών, Γιώργος Τσικίνας και Δήμητρα Μπατζαρακούδη. 

Στη θέση του προπονητή έγινε μεγάλη «μάχη» αφού η Σοφία Ναϊσίδου είχε προβάδισμα από την Α’ φάση, αλλά τις τελευταίες δύο ημέρες της ψηφοφορίας του κοινού και κυρίως την τελευταία ο Γιώργος Τσικίνας κάλυψε την διαφορά αυτή και τελικά επικράτησε με μόλις 81 ψήφους διαφορά. 
Στο δεξί εξτρέμ η Μπατζαρακούδη παρότι ξεκίνησε από την 3η θέση πήρε το βραβείο για την συγκεκριμένη θέση, έχοντας μεγάλη διαφορά στη Β’ φάση.
Τρίτες θέσεις κατέλαβαν, στην κατηγορία Handball Premier, ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Σεϊρεκίδης και στην κατηγορία Α1 Γυναικών, το Δεξί ίντερ του Φιλίππου Καραχαρίση.

Αναλυτικά οι ψήφοι: (ψήφοι Α’ φάσης από προπονητές, αρχηγούς, δημοσιογράφους + ψήφοι Β΄ φάσης από ψηφοφορία κοινού με το αντίστοιχο ποσοστό)

Handball Premier

Πλέι μέικερ
3η θέση: Σεϊρεκίδης (Φίλιππος Βέροιας)
628 (74 + 554 με 10,37%)

Α1 Γυναικών
Δεξί εξτρέμ
1η θέση: Μπατζαρακούδη (Φίλιππος Βέροιας)
2.271 (41 + 2.230 με 48,90%)

Δεξί ίντερ (3.942 ψήφοι κοινού)
3η θέση: Καραχαρίση (Φίλιππος Βέροιας)
1.044 (61 + 983 με 24,94%)

Προπονητής
Τσικίνας (Φίλιππος Βέροιας)
1η θέση: 1.409 (62 + 1.347 με 38,70%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ