Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κορμί της και νεκρούς ανασταίνει!

H Βεροιώτισσα Ιωάννα Μπέλλα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες και κάθε φορά που κοιτάζουμε τον λογαριασμό της στο Instagram διαπιστώνουμε ότι έχει τέλειο πρόσωπο, και αρχαιοελληνικές καμπύλες, όπως τα αγάλματα. Το επίθετό της λέει τα πάντα για εκείνη, αφού αν δείτε τις φωτογραφίες της θα
καταλάβετε ότι είναι Bella όσο δεν πάει. Η πρώην βολεϊμπολίστρια, με καταγωγή από τη Βέροια και κόρη εμπόρου κρεάτων Ιωάννα Μπέλλα είναι μια από τις ανερχόμενες κοπέλες στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, γιατί έχει τις άψογες σωματικές αναλογίες που δεν βρίσκεις εύκολα.


Ο αθλητισμός την προίκισε με ένα σώμα που μαθαίνει γρήγορα από την εκγύμναση και σφίγγει. Παρά το ότι στα 17 της χρόνια αναγκάστηκε να παρατήσει το βόλεϊ ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, η νεαρή Ιωάννα δεν τα παράτησε ποτέ. Πέντε μήνες μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο, βγήκε και άρχισε να γυμνάζεται ξανά, και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Η 22χρονη καλλονή ποζάρει σαν πραγματική σταρ και απολαμβάνει την φήμη που απέκτησε από τα social media.
Δείτε την στο facebook και στο instagram. Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ