Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μόνο με κωδικό και χωρίς τα ονόματα η ανάρτηση των βαθμολογιών την Παρασκευή στα Λύκεια

Τη γνώριμη εικόνα συνωστισμένων με αγωνία υποψήφιων (και γονέων) μπροστά στους αναρτημένους πίνακες βαθμολογιών στα σχολεία της χώρας θα έχουμε και αυτή την Παρασκευή, όμως αυτή τη φορά οι πίνακες δεν θα περιέχουν τα ονόματα των υποψηφίων. Με τον κωδικό τους ανά χείρας πρέπει
να προσέλθουν στα σχολεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκειμένου να δουν τις βαθμολογίες τους. Οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.  
«Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων» όπως αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, η οποία στάλθηκε στα Λύκεια.

Οι βαθμολογίες θα αποσταλούν την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ