Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη Δομή της Βέροιας

Τη Δομή φιλοξενίας στην περιοχή Βαρβάρες στη Βέροια επισκέφτηκε κλιμάκιο της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σάκη Βαρδαλή, βουλευτή του Κόμματος, στο πλαίσιο των εξορμήσεων με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων. Στο χώρο μοιράστηκε η ανακοίνωση του Κόμματος
(που κυκλοφορεί σε διάφορες γλώσσες) στους πρόσφυγες, ενώ έγινε συνάντηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου, ξενάγηση στους χώρους, αλλά και συνομιλία με τους εργαζόμενους.


Η συγκεκριμένη Δομή είναι δυναμικότητας 350 ατόμων και κατά βάση φιλοξενεί οικογένειες Κούρδων και Σύρων (το 50% είναι κάτω από 18 ετών). Στο χώρο δραστηριοποιούνται 2 ΜΚΟ (ιατρικά και εκπαίδευση), ενώ εργάζονται με συμβάσεις 32 εργαζόμενοι. Φιλοξενούνται στα κτίρια του πρώην στρατοπέδου και σε ένα προκάτ, ενώ τα παιδιά φοιτούν σε δημοτικά της περιοχής. Από τους εργαζόμενους (που αμείβονται με 495,25 ευρώ) εκφράστηκε το αίτημα για ανανέωση των συμβάσεών τους που λήγουν αυτόν τον καιρό.

1 σχόλιο:

  1. Ἐξ ἁπαλῶν ὀνύχων ἄγρα ψήφων στοὺς ψευτο-πρόσφυγες λαθρομετανάστες, τοὺς μελλοντικοὺς ἐποίκους-κατακτητὲς τῆς Πατρίδος μας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ