Quantcast

http://picasion.com/

Στην Αθήνα οι επιχειρηματίες της κάνναβης από την Ημαθία - Τους δέχτηκε ο Καρανίκας

Το τριήμερο 1, 2 και 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, η BALKANNABIS Expo. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα. Για τρεις ολόκληρες μέρες, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την παγκόσμια
βιομηχανία της κάνναβης. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της έκθεσης BALKANNABIS EXPO 2018 συναντήθηκαν οι πλέον καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου, καλλιεργητές, παραγωγοί και επιστήμονες για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την παρουσίαση των πιο σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών και εφαρμογών της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης.
Στην Έκθεση μίλησαν πολλοί γιατροί και πολιτικά πρόσωπα όπως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννης Τσιρώνης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κ.α.

Ένας από τους ομιλητές, ο Δρ. David Meiri, επίκουρος καθηγητής στο Εργαστήριο για τη Βιολογία του Καρκίνου και Έρευνας των Κανναβιδοειδών στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Technion του Ισραήλ, στην ομιλία του για την φαρμακευτική κάνναβη είπε ότι στο Ισραήλ όπως και στην Αμερική αρρώστιες βαριάς μορφής, όπως διάφορα είδη καρκίνου, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψίες, κάθε μορφής δερματοπάθειες, νευροπάθειες και άλλες, αντιμετωπίζονται συνήθως με τη βοήθεια της φαρμακευτικής κάνναβης.

Στο συνέδριο των ιατρών βρέθηκαν και τρεις Ημαθιώτες από την Αλεξάνδρεια, ο Στέφανος Δελιόπουλος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μανώλης Σταυρής για να ενημερωθούν και να δουν κάποια σεμινάρια για τη φαρμακευτική κάνναβη αφού αντιπροσωπεύουν μία μεγάλη περιοχή της Μακεδονίας, με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικής κάνναβης.

Η HEMPOIL και η ENEETA ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους στην Ελλάδα κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα στην Ιατρική για την πατρίδα μας.

Oι τρεις Ημαθιώτες θα έχουν στην αποκλειστικότητα για τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας.

Mάλιστα την Παρασκευή επισκέφθηκαν στην Βουλή και τον Νίκο Καρανίκα οποίος τους είδε στο γραφείο του και αφού τους επισήμανε την σπουδαιότητα τους ευχαρίστησε τους συνέστησε υπευθυνότητα και πολλή δουλειά για να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος της περιοχής μας.

Όπως μας μετέφεραν οι τρεις επιχειρηματίες, στη συνάντηση ειπώθηκαν και αρκετά πράγματα για την Αλεξάνδρεια με τον Νίκο Καρανίκα, χωρίς να το φωνάζει, να βοηθά έστω και από μακριά την πόλη της Αλεξάνδρειας.

Χαρακτηριστικά μας είπαν το παράδειγμα του προαστιακού που ξεκινάει σε λίγο, για το φυσικό αέριο που θα περάσει από την Αλεξάνδρεια και για την καλλιέργεια της κάνναβης στην οποία αγωνίστηκε για να φέρει ξένους επενδυτές στην πόλη της Αλεξάνδρειας, δημιουργώντας έτσι θέσεις εργασίας και πλούτο στην πόλη.

Μάλιστα ζήτησε από τον παιδικό του φίλο Νίκο Παναγιωτόπουλο να βοηθήσει όσο μπορεί τους επενδυτές έτσι ώστε να γίνει γρήγορα το project και να μην χαθεί η ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια αφού ο ίδιος δεν μπορεί να είναι εδώ.


Πηγή: alexandreia-gidas.gr

2 σχόλια:

  1. Προδήλως, αἱ σοφαὶ συμβουλαὶ τοῦ Καρανίκα περὶ «φαρμακευτικῆς» καννάβεως ἔχουν τὴν ἐγκυρότητα ποὺ ἔχουν καὶ αἱ γνώσεις τοῦ περὶ Μεγάλου Ἀλεξάνδρου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ