Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαιρινή 2μηνη ή 3μηνη προσφορά διατροφής από το «Περί Διατροφής»

Κλείστε ραντεβού στα 2331072773 ή 6972131861
Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του και η περίοδος που κάποιοι αγχωνόμαστε λίγο παραπάνω για το σώμα μας. Ο πανικός, η βιασύνη και οι «συμβουλές» διατροφής που αλιεύουμε από φίλους ή το διαδίκτυο, είναι σίγουρο ότι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας στερήσουν καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις και να φέρουν τα αντίστροφα αποτελέσματα. Ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, βασισμένο στις ανάγκες μας, είναι το σωστό βήμα με το οποίο πρέπει να ξεκινήσουμε. Εδώ χρειαζόμαστε τη Διαοτολόγο - Διατροφολόγο Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου, για να δημιουργήσουμε μαζί μια σωστή βάση. Για να νιώσουμε καλύτερα με το σώμα μας, να νιώσουμε υγεία και ευεξία, να φορέσουμε πιο άνετα τα πιο ανάλαφρα ρούχα μας, να εμφανιστούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία και κυρίως... να κάνουμε τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής, κρατώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για πάντα!
Στο διαιτολογικό - διατροφολογικό γραφείο «Περί... Διατροφής», της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ξένιας - Μαρίας Παπαναστασίου, αυτή την περίοδο, επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά, για δίμηνο ή τρίμηνο πρόγραμμα διατροφής, σε ειδική, μοναδική τιμή! Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 
Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου
MSc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Εληάς 2, Βέροια
τηλ. 2331072773

Εξατομικευμένη Διαιτολογική Υποστήριξη και Διατροφική Εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά.

Υπηρεσίες:
Διατροφική υποστήριξη & εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
- Ρύθμιση σωματικού βάρους (απώλεια &πρόσληψη)
- Παθολογικές καταστάσεις (π.χ. καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, χοληστερόλη, διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, ενδοκρινολογικές & μεταβολικές διαταραχές)
- Παχυσαρκία
- Εγκυμοσύνη - Θηλασμός
- Αθλητές - Ασκούμενους
- Aνάλυση σύστασης σώματος και έγκαιρη ανίχνευση καρδιαγγειακού κινδύνου χρησιμοποιώντας την επιστημονικά πιστοποιημένη αρχή της Ανάλυσης Βιο-Εμπέδησης.
- Αξιολόγηση λιπώδους & άλιπης μάζας σώματος
- Συνολική ενυδάτωση οργανισμού & Ενδοκυττάριο - Εξωκυττάριο υγρό
- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)

Γιατί δε μιλάμε μόνο Περί... Διατροφής αλλά για τρόπο ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ