Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τη Γιορτή Γαστρονομίας και συναυλία του Δώρου Δημοσθένους ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας

Διεθνές Συνέδριο για το Ροδάκινο, έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές, ιστορίες και δράσεις για παιδιά, βιβλίο συνταγών με βάση το ροδάκινο, live μαγειρικές με βασικό υλικό το ροδάκινο, ακόμα και συγκομιδή ροδακίνων στον Ημαθιώτικο κάμπο,
περιελάμβανε το 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργάνωσε το τριήμερο 15-16-17 Ιουνίου 2018 ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ), σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Ο.Π. Συνεταιρισμών Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Ροδάκινο, ροδάκινο, ροδάκινο...


Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με τη Γιορτή Γαστρονομίας στην πλατεία Εληάς, όπου δοκιμάσαμε το ροδάκινο σε ποντιακή συνταγή μέσα σε πιροσκί, σε κρετόπιτα, σε γλυκά, σε πιο γκουρμέ εκδοχή με ξινοτύρι και με καρπάτσιο, ακόμα και σε κοκτέιλ και μπύρα! Την εκδήλωση παρουσίασαν η δημοσιογράφος Δέσποινα Βογιατζόγλου και ο φιλόλογος και μέλος του ΤΟΒ Άρης Ορφανίδης, που πέρασαν από όλες τις... κουζίνες, συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες και τους μάγειρες και αποκάλυψαν πολλά από τα μυστικά των συνταγών που χρησιμοποιήθηκαν. 

Και η βραδιά έκλεισε όμορφα, στον ίδιο χώρο, με συναυλία του Δώρου Δημοσθένους, σε ρυθμούς swing, rock 'n' roll και ύφος ρετρό, με ελληνικές νοσταλγικές μουσικές σε σύγχρονες διασκευές, τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο και δωρεάν pop up bar με κοκτέιλ με βάση το ροδάκινο φυσικά! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ