Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γαλάζιο flashback 10 ετών!

Ήταν οι τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές Ημαθίας πριν από περίπου 10 χρόνια. Στις εκλογές του 2007 η ΝΔ είχε καταφέρει να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα ο Κώστας Καραμανλής να γίνει για δεύτερη φορά πρωθυπουργός της χώρας. Από το γαλάζιο ψηφοδέλτιο του νομού μας, είχαν εκλεγεί ως
βουλευτές ο Μιχάλης Χαλκίδης, ο Ηλίας Φωτιάδης και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.


Για 2,5 χρόνια, κάθισαν μαζί στα έδρανα του εθνικού κοινοβουλίου. Μετά από πολλά χρόνια συναντήθηκαν ξανά στην Πλατεία Ωρολογίου για το μεγάλο συλλαλητήριο της Μακεδονίας.

Ο φακός του veriotis.gr τους συνέλαβε να συνομιλούν μεταξύ τους στο παρασκήνιο της εκδήλωσης. Ο μεν Χαλκίδης έχει δηλώσει επίσημα πως κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ενώ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ακούγεται έντονα πως θα συμμετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές. Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Φωτιάδης, αν και ενεργός πολίτης, φαίνεται πως έχει αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ