Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαντήσεις Μπουτάρη για το σπίτι: το βρήκε από μεσιτικό γραφείο της Βέροιας!

Ποικίλες ενστάσεις και αντιδράσεις προκαλεί από χθες η είδηση ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θα μείνει με τη σύντροφό του σε πολυτελές διαμέρισμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία. Όπως αποκαλύπτεται από τα παρασταστικά της ενοικίασης, που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα, μεσιτικό γραφείο της
Βέροιας ανέλαβε τον περασμένο Απρίλιο να βρει νέα, μεγαλύτερη κατοικία για τον δήμαρχο, τη σύντροφό του και τα παιδιά της. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο τιμολόγιο αναφέρεται το όνομα της εταιρίας με έδρα την Βέροια, όπως και η μεσιτική αμοιβή για "μίσθωση ακινήτου - Σπίτι Αγίας Σοφίας Θεσ/νίκη".  


Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα αυτό δεν ανήκει σε κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Ανήκει στον κ. Γκόραν Κράστεβ, επιχειρηματία από την Στρώμνιτσα της ΠΓΔΜ, πόλη στην οποία ο Ζάεφ ήταν δήμαρχος μέχρις ότου εκλεγεί πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Ο κ. Κράστεβ εδώ και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, ως πολιτικός μηχανικός, εργολάβος και κατασκευαστής. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα από τον Τύπο των Σκοπίων τα οποία ουδέποτε έχουν διαψευστεί, ο ίδιος είναι συνιδιοκτήτης τριών εταιριών μαζί με την οικογένεια Ζάεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ