Quantcast

http://picasion.com/

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης

Με 152 η Κυβέρνηση
Στην ανεξαρτητοποίησή του προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Λαζαρίδη να διατυπώνει μεγάλες ενστάσεις για τη συμφωνία με τα Σκόπια, λέγοντας πως η εκλογική του περιφέρεια είναι τέτοια που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος
μιας τέτοιας απόφασης. Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.

Η νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί σε σειρά αποχωρήσεων στελεχών από τους ΑΝΕΛ την τελευταία περίοδο λόγω της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

3 σχόλια:

  1. Δυο ακόμα.
    Και μετά,
    Τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κἄποιοι κατάλαβαν, ἔστω καὶ ὀλίγον ἀργά, ὅτι δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ εἶναι συνεργοὶ στὴν ἔργῳ ἀπόπειρα προδοσίας τῆς Μακεδονίας, ἥτις ἤρξατο ἐν Πρέσπαις._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν έχει χαθεί εντελώς το φιλότιμο... Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ