Quantcast

http://picasion.com/

Αμερικάνικα ακούσματα με βεροιώτικη υπογραφή στο πάρκο Ελιάς (φωτογραφίες)

Όταν διαβάζει κανείς ότι μια μπάντα που λέγεται "Grey River & The Smoky Mountain" θα παίξει στη Βέροια μουσική... Americana, Folk & Blue Grass, είναι λογικό να δημιουργηθεί μια απορία αλλά και ένα ενδιαφέρον ταυτόχρονα! Όταν όμως ακούσεις την υπέροχη φωνή της Βεροιώτισας Ρένας
Παπαγεωργίου μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, τότε γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα θαυμάσιο μουσικό σχήμα που αμέσως "έφτιαξε κλίμα" την Κυριακή το βράδυ στο πάρκο Ελιάς!  


Οι Grey River & The Smoky Mountain είναι μία τετραμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014. 



Όπως προδίδει το όνομα τους κινούνται ανάμεσα στην Americana, το Folk και την Bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία Ιρλανδικής και Ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Αποτελείται από τους: Ρένα Παπαγεωργίου (φωνή, μαντολίνο), Σαράντο Γκουμάκο (κιθάρα, φωνή), Τάσο Γουσέτη (βιολί), Θανάση Γκιουλέα (κοντραμπάσο) και Μελέτη Πόγκα (μπάντζο), ο οποίος είναι και το καινούργιο μέλος της παρέας. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα, όπως το Prairie & Rust Fest Vol. 3 και το 7th Music Highway Festival τον Φεβρουάριο του 2018. Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο «Something’s Wrong», το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο τους LP «Captain Death» από την Ikaros Records.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ