Quantcast

http://picasion.com/

13ος χρόνος Κλήδονας - σο Κουμανίτς μερέα - από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Κλήδονα από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Η Ε.Λ.Β. έχοντας πάντα ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργάνωσε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά την καλοκαιρινή πολιτιστική
εκδήλωση «ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2018» στο Κομνήνιο Βέροιας, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018. Η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων της Λέσχης σε συνδυασμό με την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων ετών, επιβεβαίωσε την καθιέρωση ενός σημαντικού πολιτιστικού θεσμού της ευρύτερης περιοχής μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσιάστρια της βραδιάς κ. Χωραφαΐδου Αθηνά, να καλεί στο βήμα τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδη Παύλο, για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη συνεχή στήριξή του στις δραστηριότητες της Λέσχης. 




Μέσα σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Δ.Σ αρχικά από τον Γ. Γραμματέα κ. Τουμπουλίδη στον κ. Καραπαναγιωτίδη Κωνσταντίνο για την προσφορά του στον ποντιακό πολιτισμό και έπειτα από το Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη στον κ. Ιακωβίδη Νικόλαο, για την πολυετή και ακούραστη προσφορά του στο Σύλλογό μας. 


Αναμνηστικά δόθηκαν και στους νικητές του τουρνουά τάβλι «ΦΙΛΙΑ 2018» που διοργάνωσε η Ε.Λ.Β. Την απονομή στον κάτοχο της 1ης θέσης κ. Σουμελίδη Μιχάλη έκανε ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. 



Μετά το παραδοσιακό «άναμμα της φωτιάς», πρώτα βγήκαν και χόρεψαν το παιδικό και εφηβικό τμήμα της Λέσχης ενώ το χορευτικό μέρος έκλεισε με το τμήμα παραστάσεων, το οποίο αναβίωσε και το έθιμο του Κλήδονα. Ξεκίνησε το τραγούδι του Κλήδονα, οι χορευτές ανέβηκαν στην σκηνή, έριξαν τα στεφάνια στη φωτιά και στη συνέχεια πέρασαν από πάνω. Αποκορύφωμα της βραδιάς ο χορός Σέρρα, που συγκίνησε και ενθουσίασε το κοινό. 



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ημαθίας κ. Καρατζιούλα Νίκη και κ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος, ο εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας κ. Νικολαΐδης Δημήτριος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας κ. Παλαμούτης Νικόλαος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και κ. Σοφιανίδης Γιώργος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βέροιας κ. Μωυσιάδης Νικόλαος, κ. Σουμελίδης Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σιακαβάρας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Καγκελίδης Αντώνης, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ κ. Διαμάντης Στέργιος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β κ. Ορφανίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Τριποτάμου κ. Τσανασίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος του ΑΝ-ΔΥ Βέροιας κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος. Επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, το Σύλλογο Κρητικών Ν. Ημαθίας, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού «Η Πρόοδος», το Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, το Μορφωτικό Σύλλογο Ζερβοχωρίου «Ποντιακά Νιάτα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», το Σύλλογο Λευκαδίων «Τα Ανθέμια», το Σύλλογο Ποντίων Μελίκης και Περιχώρων, το Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας, το Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου και τον Πολιτιστικό Τουριστικό όμιλο Σελίου.  



Το Δ.Σ. της Λέσχης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά αρχικά τους κατοίκους του Κομνηνίου για τη ζεστή τους φιλοξενία και έπειτα όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, αρχίζοντας από τα μέλη και τους φίλους της Ε.Λ.Β και καταλήγοντας στους σημαντικότατους υποστηρικτές και χορηγούς, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης inveria, e-pontos, faretra.info, 24ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ammosimathia blog, pontos-news, imathiotis, emvolos για την προβολή των εκδηλώσεών μας, τους χορηγούς επικοινωνίας verianet, pliroforiodotis, veriotis, ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, καθώς και το ATLAS TV για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2018», οι αριθμοί που κληρώθηκαν από τη λαχειοφόρο αγορά είναι οι εξής:

1. 1069 Ένα τετραήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για ένα άτομο από το Γ.Γ Τουρισμού Α. Αλατσίδη.

2. 268 Ένα ετήσιο συμβόλαιο οδικής βοήθειας από την EXPRESS SERVICE.

3. 1020 Ένα τετραήμερο ταξίδι στην Κων/πολη για ένα άτομο από το Γ.Γ Τουρισμού Α. Αλατσίδη.

4. 1139 Ένα χαλί από ESTIA HOME COLLECTION κ. Παπαδόπουλου Βασίλη.

5. 1013 Ένα ετήσιο συμβόλαιο οδικής βοήθειας από την EXPRESS SERVICE

6. 326 Δύο σετ κεραλοιφών προσφορά από το «ΦΑ ΜΕΛ» Καρανικόλα Στέλλα – Κιατικίδης Γιάννης.

7. 209 Μια διαμονή στην σουίτα στο ξενοδοχείο «LOZΙTSI» προσφορά από τον κ Ανδρέα Λαζαρίδη.

Με τιμή 
Για το Δ.Σ. 


Ο Πρόεδρος 
Σαρημιχαηλίδης Παύλος


Ο Γ. Γραμματέας 
Τουμπουλίδης Νικόλαος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ