Quantcast

http://picasion.com/

We are the Champions! Η ώρα της στέψης για τον Φίλιππο - Φιέστα με πολλές εκπλήξεις

Nά 'τοι, Νά 'τοι οι πρωταθλητές
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό του στην Β' Εθνική θα γιορτάσει την Κυριακή 20 Μαΐου στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα θα αντιμετωπίσουν τον Πρωτέα Γρεβενών στις 17:00. Η φιέστα θα πλαισιωθεί από χορευτικά τμήματα της Σχολής Χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου, θα περιλαμβάνει εκπλήξεις, διαγωνιστικά παιχνίδια των νεαρών αθλητών των τμημάτων υποδομής (και όχι μόνο) του Συλλόγου και θα κορυφωθεί με την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα της Βέροιας από μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση για αυτήν την σπουδαία διάκριση.

«Φορέστε όλοι ένα κόκκινο μπλουζάκι της αρεσκείας σας και ελάτε να κατακλύσουμε το γήπεδο και να να γιορτάσουμε μαζί την επιστροφή της ομάδας μας στην Β' Εθνική Κατηγορία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ