Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους

Η 10η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2018 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο της πόλης. Επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, πήραν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξης
συνεδρίαση, καταθέτοντας απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
  • Μετά τις καθιερωμένες ευχές στους Κωνσταντίνους - μέλη του δημοτικού συμβουλίου που γιόρταζαν τη Δευτέρα και το κέρασμα που πρόσφερε στο Σώμα για τη γιορτή του, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης πήρε το λόγο, κάνοντας αναφορά στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων αλλά και τα παρατράγουδα στη Θεσσαλονίκη, με την επίθεση στο Δήμαρχο.  
  • Στη επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη αναφέρθηκαν πολλοί ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ στο τέλος εκδόθηκε και ψήφισμα που καταδίκαζε τέτοιες πράξεις βίας.
  • Σε επερχόμενη τετραήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα Πλατανάκια της Βεργίνας, θα επιτρέπει και την κατασκήνωση των συμμετεχόντων και που διαφημίζεται ήδη στο διαδίκτυο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Γουλτίδης, καταθέτοντας το νόμο περί κατασκήνωσης στη νομική υπηρεσία του δήμου.
  • Στα προβλήματα του Τριλόφου αναφέρθηκε ο Γιάννης Καραγιάννης και σε έργα που ακόμα δεν έγιναν. Σαφή απάντηση δε φάνηκε να πήρε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, κάτι που τον εξόργισε λέγοντας απλά «δε μπορώ να πάω ούτε στο καφενείο, όλοι οι κάτοικοι μου παραπονιούνται!»
  • Η έλλειψη γιατρού στην Αγία Βαρβάρα αναφέρθηκε από τον Σπύρο Κωτσιαντή, που όπως είπε, έχει να έρθει στο χωριό εδώ και 20 μέρες. Οι κάτοικοι, ανέφερε, πηγαίνουν μέχρι τη Βεργίνα αλλά δε μπορούν να εξυπηρετηθούν και επιστρέφουν.
  • Τη δωρεά 15 Η/Υ στο σχολείο της Βεργίνας, από ομογενείς της Αμερικής, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης, ενώ προβλήθηκε και ευχαριστήριο βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ